VIDEO A sunat la poliţie, şi-a luat iertare de la vecini şi a aruncat casa în aer

casa incendiu ioneseni botosani3Un bărbat a copiat, vineri la amiază, exemplul cazului din Parcul Tineretului după ce şi-a luat iertare de la vecini şi i-a dat un bilet de adio unuia dintre ei, a sunat la poliţie şi şi-a aruncat casa în aer. Nefericita întâmplare s-a întâmplat în satul Ionăşeni, comuna Vârfu Câmpului, când Dinu Constantin Barbălată a aruncat locuinţa în aer cu o butelie.

De faţă cu poliţiştii, care încercau să îl convingă să renunţe, a dat drumul la gazul din butelie într-o cameră şi a dat foc. casa incendiu ioneseni botosani1Gazul acumulat a produs o explozie ce distrus parţial casa, însă el se află într-o altă cameră şi nu a fost afectat.

A luat apoi butelia şi cu furtul ce s-a aprins şi dădea prin cameră pentru a aprinde toată casă până ce s-a intoxicat şi nu a mai putut duce la bun sfârşit planul. În timp ce negociau cu ei poliţiştii au solicitat sprijinul pompierilor şi cadrelor medicale, iar piromanul a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, în timp ce pompierii au stins incendiul.

Vecinii îl caracterizează ca un om problemă, în condiţiile în care este autorul mai multor furturi prin sat. Supărarea sa ar fi pornit după o ceartă cu iubita sa. Femeia a plecat cu copilul, joi, în Botoşani şi l-a  lăsat singur.

” A început de joi seară să bată în gardul meu şi l-a fărmat. Vineri dimineaţă a venit la mine şi mi-a lăsat un bilet în care scria că el vrea să îşi dea foc la casă şi eu să îmi păzesc casa mea. Mi-a fost frică şi am chemat poliţia. De faţă cu poliţiştii a dat drumul la gaz şi a aruncat casa în aer”, a declarat Nicolae Scripciuc, vecinul bărbatului.

 

politisti butelier arsa incendiucasa incendiu ioneseni botosanibutelie arsa incendiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *