Vezi ce filme poţi viziona la CineGrand în perioada 18-24 septembrie!

FB 18-24.09.2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 28 august-3 septembrie. Iubitorii de film au de ales între 20 de producţii, Animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookUna dintre cele mai noi producţii ajunse pe marile ecrane este The Intern.  De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway).

Everest este o altă producţie ce captează atenţia iubitorilor de aventuri. Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, EVEREST este povestea adevărată a două expediții diferite care i-au forțat pe participanți să-și testeze limitele la extremă atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Alpiniștii au avut de înfruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea și obsesia lor de o viață – aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contracronometru pentru supraviețuire.

Sicario este o altă producţie lansată de curând. În Mexic, SICARIO înseamnă asasin plătit. La graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale.
Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.

Visions este un film plin de mister. Lăsând în urmă viaţa agitată de la oraş, tânăra Eveleigh (Fisher), care va deveni în curând mamă, îl urmează pe soţul ei, David (Mount), la frumoasa sa casă de la ţară, unde cultivă viţă de vie. Din nefericire, ea va fi terorizată aici de o apariţie fantomatică, o persoană cu glugă pe cap, care i se arată numai ei. Nimeni altcineva nu poate vedea sau auzi mişcările acestei fantome, nici măcar David, care e din ce în ce mai îngrijorat de starea de sănătate a soţiei sale.

Eveleigh încearcă cu disperare să dovedească că nu e nebună. Ea îi determină pe localnici să-i dezvăluie secretele acestei podgorii bântuite, unde locuieşte acum împreună cu soţul ei. Dar atunci când pune cap la cap informaţiile pe care le-a aflat, rezultatul pare total diferit de ceea ce şi-a imaginat şi mult mai periculos pentru ea şi pentru copilul pe care urmează să-l nască.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *