Vezi cât ar putea să coste locuințele pentru tineri care vor fi construite de chinezi!

ovidiu portariuc delegatie chinezi 1Compania chineză de construcţii China Civil Engineering Construction Corporation vrea să construiască 500 de locuințe pentru tineri în municipiul Botoșani, Reprezentanții companiei au făcut o vizită în teren la Alfa Land și au văzut terenul care s-ar preta pentru cele 500 de locuințe. Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a spus că chinezii sunt interesați să investească în întreaga zonă Nord-Est.

like facebookPrimăria va scoate terenul la concesiune și, potrivit edilului, prețul la o locuință va fi între 350-400 euro mp.

Este o firmă puternică, una din cele mai mari firme de construcții din lume. Ei și-au manifestat intenția de a începe construcția din zona Nord-Est. Se va merge pe modelul locuințelor construite la Craiova. Primăria intenționează să achiziționeze o parte din aceste apartamente pentru a le închiria”, a declarat Portariuc.

Municipalitatea va pune la dispoziția companiei chineze, în cazul în care se va ajunge la un consens, două platouri de teren din zona Alfa Land,  cu o suprafață totală de 10 hectare.

ovidiu portyariuc delegatie chinezi

ovidiu portariuc delegatie chinezi 2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *