Mugur Cornăţeanu: Moral nu este normal ca eu să continui la FC Botoşani

mugur cornateanu fc botosaniAntrenorul interimar al FC Botoşani spune că nu va rămâne la echipă pentru că nu este moral să facă acest lucru. Mugur Cornăţeanu a fost adus la solicitarea lui Leo Grozavu, iar acum spune că odată cu plecarea antrenorului principal este normal să plece şi el.

like facebook A rămas la insistenţele fostului antrenor al FC Botoşani pentru a pregăti echipa până la numirea unui nou principal. Acesta a recunoscut că se consultă în continuare cu Leo Grozavu şi a spus că jucătorii trebuie să joace pentru ei în partida, de duminică, cu Dinamo.

„Eu discut în fiecare zi cu Leo. Am rămas aici datorită lui Leo pentru că şi eu ar fi trebuit să plec, pentru că aşa era şi normal. Eu am fost adus aici de Leo la insistenţele lui şi am rămas la dispoziţia clubului până când clubul îşi va rezolva această situaţia şi va numi un antrenor care va veni cu staff-ul său. Sper să se rezolve cât mai repede. Nu mă gândesc să rămân indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo. Am discutat cu conducerea clubului şi le-am cerut să găsească cât mai repede o soluţie. Când voi pleca la drum ca antrenor principal şi voi decide de unul singur, da. Acum însă am venit cu Leo şi în momentul îm care am semnat am spus că în momentul în care va pleca Leo voi pleca şi eu. Moral nu este normal ca eu să continui aici dar la insistenţele lui Leo am rămas să ajut în continuare această echipă. La meciul cu Dinamo sper să fie o descătuşare cât mai pozitivă şi să joace. Un jucător profesionist trebuie să se respecte, să joace. Eu nu cred că această echipă a uitat să joace fotbal. Cum am reuşit să jucăm la Craiova prima etapă, a doua cu Viitorul, cu Steaua, la fel sunt convins că vom reuşi şi acum să facem un meci bun. Avem jucători de valoare care pot juca de la egal la egal cu orice echipă. Ultimele cuvinte pe care le voi transmite în vestiar înainte de a începe meciul vor fi: jucaţi pentru voi şi pentru publicul care sper să vină în număr cât mai mare la meci”, a declarat Mugur Cornăţeanu.

Partida dintre FC Botoşani şi Dinamo  va avea loc duminică de la ora 21:00, jocul urmând a fi transmis de Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *