Asfaltarea drumului de pământ DN 24 C Manoleasa- Rădăuţi Prut va fi finalizată anul viitor

doina federovici in senatSenatorul PSD Doina Federovici a declarat miercuri, 16 septembrie a.c., că Ministerul Transporturilor va aloca în bugetul de anul viitor sumele necesare pentru finalizarea modernizării Drumului Național 24C Manoleasa – Rădăuți-Prut.

Într-o întâlnire de lucru la nivelul grupului PSD de la Senat, ministrul Transporturilor, Iulian Matache a dat asigurări senatorului de Botoșani că lucrările de modernizare ale singurului drum național de pământ, semnalat inițial de către primul ministru Victor Ponta, vor fi finalizate în mod cert în cursul anului 2016.

like facebookL-am întrebat în mod expres pe domnul ministru dacă va fi asigurată finanțarea pentru DN 24C. Am reamintit faptul că în cursul unei vizite în județul nostru, domnul prim ministru Victor Ponta și-a asumat personal angajamentul de a moderniza acest segment de drum. Știu că până în momentul de față s-au făcut lucrări ample, dar am vrut să mă asigur că vor fi bani pentru finalizare proiectului. Iar domnul ministru a spus că în mod cert CNADNR va avea în bugetul de anul viitor banii necesari”, a declarat viceliderul senatorilor PSD, Doina Federovici.

Până în momentul de față, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România executat o serie de lucrări constând în reproiectarea drumului la cotele de nivel corespunzătoare, așternerea stratului de balast, realizarea fundației drumului și a canalelor colectoare, precum și întărirea scurgerilor laterale.

Conform reprezentanților CNADNR pentru finalizarea drumului mai trebuie să se toarne două straturi de asfalt, respectiv cel de legătură și cel de uzură, operațiuni ce vor fi realizate anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com