Poliţia neagă cu nu are bani de motorină pentru maşinile de serviciu

sediu IJP BotosaniInspectoratul Judeţean de Poliţie a reacţionat, miercuri, cu privire la articolele apărute în presa centrală, preluate de presa locală, potrivit cărora nu ar fi pus în executare un mandat de aducere pe motiv că maşinile de poliţie nu ar avea carburanţi.

„La nivelul Inspectoratulului de Poliție Județean Botoșani există stocuri de carburant necesare desfășurării în condiții optime a atribuțiilor de serviciu. În urma verificărilor dispuse la nivelul I.P.J. Botoșani a reieșit că mandatul de aducere nu a putut fi pus în executare deoarece persoana în cauză nu se afla la domiciliu, sens în care a fost încheiat un proces – verbal, ce a fost transmis instanței de judecată, act care constituie probă în dosar”, se arată în comunicat remis BotosaniNews.

like facebookDe asemenea, oficialii Poliţiei precizează faptul că „organele de poliție și-au dus la îndeplinire întotdeauna obligațiile legale privind executarea mandatelor de aducere, nefiind nici un impediment de natură umană sau materială în desfășurarea acestor activități”.

 

Incredibil! Procesul unui preşedinte de CJ, amânat pentru că poliţiştii din Botoşani nu au avut bani de motorină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *