VIDEO Poliţistul de frontieră mort într-un accident rutier, condus pe ultimul drum de zeci de colegi şi prieteni

inmormantare politist de frontiera ovidiu pavel9Poliţistul de frontieră, Ovidiu Pavel, mort sâmbătă seară într-un accident rutier a fost înmormântat miercuri.

like facebookZeci de colegi şi prieteni l-au condus pe ultimul drum, trupul neînsufleţit al acestuia fiind înhumat în Cimitirul Pacea.

A fost înmormântat cu salve de focuri, iar colegii săi au ţinut un discurs emoţionant cu privire la viaţa şi cariera sa.

„ A fost un coleg excepţional, un camarad la nevoie, un om integru dovedi prin prestanţa din cadrul colectivului în care şi-a desfăşurat activitatea. La început de toamnă, un spirit liber a dispărut dramatic şi mult prea timpuriu. Dispariţia fulgerătoare a agentului Ovidiu Pavel a făcut ca tuturor sp ne rămână un gol în suflet, mângâiat de amintirea vie a unui om deosebit. Transmitem familiei, rudelor şi prietenilor sincere condoleanţe şi îi asigurăm de tot sprijinul. Dumnezeu să-l odihnească”, a fost mesajul transmis de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

FOTO Tragedie la Durnești! Polițist de frontieră mort într-un accident

inmormantare politist de frontiera ovidiu pavel8inmormantare politist de frontiera ovidiu pavel7inmormantare politist de frontiera ovidiu pavel6inmormantare politist de frontiera ovidiu pavel5

inmormantare politist de frontiera ovidiu pavelinmormantare politist de frontiera ovidiu pavel1inmormantare politist de frontiera ovidiu pavel2inmormantare politist de frontiera ovidiu pavel4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *