O nouă propunere privind preluarea activității de ridicare a mașinilor parcate ilegal. Vezi cine s-ar putea ocupa de acest lucru!

hsr masina ridicataExecutivul Primăriei Botoșani va veni cu un nou proiect de hotărâre de Consiliu Local privind administrarea parcărilor cu plată și gestionarea mașinilor parcate ilegal pe domeniul public. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, spune că de această dată propunerea va fi ca cele două servicii să fie separate, iar de administrarea lor să se ocupe Direcția Edilitare din cadrul Primăriei și nu Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement.

like facebookAm propus Consiliului Local o hotărâre, respectiv pentru administrarea parcărilor cu plată și pentru gestiunea mașinilor parcate necorespunzător, care au fost respinse. Vom mai face o propunere în proxima ședință de Consiliu Local, ca să putem folosi și bunurile pe care le-am luat de la HSR. Ținând cont de refuzul consilierilor locali, vom încerca să împărțim activitatea astfel încât să avem serviciul care să se ocupe strict de parcările cu plată și un serviciu separat pentru ridicări. Poate acesta a fost motivul pentru care nu au votat consilierii, deși nu au motivat”, a afirmat Cosmin Andrei.

El spune că prin contractul semnat cu HSR, municipalitatea a fost obligată să preia bunurile de la HSR.

A fost o clauză prin care am fost obligați să achiziționăm aceste bunuri la finalizarea contractului. Am respectat contractul iar acest contract a fost semnat de domnul Flutur”, a menționat viceprimarul.

Dacă hotărârea va fi adoptată de consilierii locali, primele mașini care vor fi ridicate vor fi cele abandonate pe domeniul public.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *