Deschidere de an școlar la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga

liceul pedagogic botosaniNoul an școlar a fost deschis și la Liceul Pedagogic Botoșani, în prezența unor oficialități și a părinților. La festivitate au participat inspectorul școlar Ciprian Manolache, Ovidiu Burac, reprezentant al Inspectoratului Judetean al Jandarmeriei Botosani, subcomisar Marcel Schiopu din partea Inspectoratului Judetean de Politie Botosani. Toti invitatii au exprimat suportul institutiilor pe care le reprezinta pentru bunul mers al invatamantului botosanean si au asigurat elevii si parintii prezenti in numar foarte mare de atentia permanenta pe care le-o acorda.

like facebookDirectorul scolii, profesorul Mirela Sanduleanu, a urat bun venit tuturor elevilor scolii, prescolarilor, bobocilor de clasa pregatitoare, elevilor claselor a-V-a si a-IX-a, a multumit parintilor pentru increderea in aceasta institutie de invatamant si a multumit cadrelor didactice pentru efortul si abnegatia lor.

E momentul când pornim pe drumul unui nou an școlar. Pentru cei mai mulți dintre noi aceasta este o rutină binecunoscută, dar pentru cei mai mici membri ai colectivului școlii noastre, pentru boboceii claselor pregătitoare, acest moment este de o importanță covârșitoare. Primul pas în curtea școlii, prima întâlnire cu doamna învățătoare, prima dată când te așezi în banca ce va deveni poate banca celor 5 ani de studiu în clasele primare – toate marchează un moment ce va deveni memorabil peste ani. Deși nu reprezintă parte din ciclul obligatoriu de studiu, nu uităm că avem aici două grădinițe cu 5 grupe de copii și cadre didactice inimoase și atente la educația lor. Dorim de asemenea să întâmpinăm cu tot entuziasmul elevii claselor a Va, dar și pe cei ai claselor aIXa, dintre care mulți pășesc pentru prima dată pragul acestei instituții. Vă dorim să descoperiți în liceul acesta visele copilăriei și adolescenței voastre, vă dorim să vă testați limitele în proiecte îndrăznețe și mai ales vă dorim să deveniți mândri de apartenența la această școală”, a declarat Mirela Sănduleanu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *