FOTO! Un șofer băut a lovit cu mașina o bătrână

accident batrana4O femeie a fost lovită de o mașină, luni, în municipiului Suceava, în față la Tarom, în timp ce traversa strada ilegal.

Femeia nu s-a asigurat și nici nu a ținut cont că nu este trecere de pietoni astfel încât, în momentul în care s-a angajat în traversarea străzii, o mașină condusă de un tânăr din Botoșani a lovit-o din plin.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava. Valerian Brînzoi, de 34 de ani, din municipiul Botoşani, a condus autoturismul marca Opel Zafira pe strada Nicolae Bălcescu, având direcţia de deplasare Modern spre Mc Donald s şi, ajungând în dreptul agenţiei „TAROM”, a acroşat-o pe Maria Ciupitu, de 74 ani din Suceava, ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a primi îngrijiri medicale.
accident batrana3
Femeia a fost diagnosticată cu „ contuzionat prin accid. rut., contuzie toraco abdominală, traumatism vertebral dordo-lombar”, necesitând pentru vindecare 10-12 zile de îngrijiri medicale. Nu a rămas internată.
 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, a fost testată cu aparatul etilotest şi victima, rezultatul fiind negativ.like facebook
În cauză se va întocmi un dosar de cercetare penală faţă de numitul Brînzoi Valerian, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *