Portariuc, despre declarațiile lui Flutur cu privire la Parcul Cornișa și Teatrul ”Mihai Eminescu”: Atacuri politice

ovidiu portariuc primar botosaniPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, consideră declarațiile făcute de Cătălin Flutur cu privire la proiectele Cornișa și Teatrul ”Mihai Eminescu” drept atacuri politice, fără niciun fundament. Portariuc susține că ambele comentarii legate de cele două proiecte arată faptul că Flutur nu cunoaște modul cum se finanțează aceste proiecte și cum sunt executate și decontate lucrările și îl trimite pe fostul primar să se documenteze la Primărie.

like facebookProbabil își ia informațiile prin intermediari. Iar acea idee cu a muta banii dintr-o parte în alta este o idee fantezistă care nu are nicio legătură cu realitatea, în primul rând nu îți permite legea, înseamnă deturnare de fonduri. Orice împrumut este luat cu destinație și domnul Flutur ar trebui să știe lucrările acestea, dar așa cum am spus faptul că în timpul domniei sale nu au existat proiecte de asemenea anvergură, așa cum sunt Cornișa, Teatrul Mihai Eminescu, termoficarea sau modernizarea Stadionului, arată faptul că există o anumită lipsă de experiență în derularea unor asemenea proiecte. Una este să te ocup de asfaltări, așa cum s-a întâmplat în trecut și alta este să gestionezi proiecte de o asemenea complexitate care au incluse lucrări de construcție, de consolidare”, a menționat Portariuc.

Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului Botoşani, a acuzat faptul că lucrările la Teatrul ”Mihai Eminescu” și parcul Cornișa nu vor fi realizate până la sfârșitul anului și că cele 15 milioane euro, cât reprezintă ambele investiții, ar putea fi înapoiați Comisiei Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *