Fetiţă dispărută căutată de zeci de jandarmi şi poliţişti

politisti de frontiere cautare copila strateniDisparitia misterioasa a unei fetite de 2 ani dintr-o comună botoşăneană a dus la o impresionanta mobilizare de forte.

 

like facebookZeci de jandarmi, politisti de frontiera, dar si localnicii din Lozna au cautat-o ore in sir, iar, la lasarea serii, copila a fost descoperita teafara, intr-o padure.
Ciudat este ca zona fusese scotocita si inainte, dar nimeni nu a dat de ea. De aceea, politistii iau in calcul inclusiv varianta unei rapiri, iar suspectul principal ar fi chiar tatal micutei, care ar fi vrut sa se razbune.
Peste 100 de localnici s-au mobilizat s-o caute pe copila de 2 ani. Era crescuta de bunica, pentru ca parintii ei sunt la munca in strainatate.
Duminica, in timpul zilei, insa, femeia de 77 de ani a plecat in padure, sa aduca lemne. A lasat-o pe micuta in grija unei alte fetite de 12 ani, iar cand s-a intors, a constatat cu groaza ca nepoata ei lipseste.
Localnica: „Pe la amiaza toata lumea era in padure… 4-5 kilometri in colo si in colo. Nu au gasit-o.”
In cele din urma, oamenii au alertat si autoritatile. Zeci de jandarmi si politisti de frontiera au fost mobilizati in localitatea Strateni, iar pentru cautari au venit si cu un caine de urma.

Dupa 10 ore de cautari, atat localnicii, cat si autoritatile s-au gandit la un scenariu cumplit.
Politist: „Luam in calcul posibilitatea ca unul din parinti sa isi fi luat copilul de aici.”
Parintii micutei, aflati in strainanate, nu-si mai vorbesc. De aceea, politistii l-au banuit pe tata ca s-ar fi intors in tara si, din razbunare, ar fi luat-o pe fetita din gospodarie.
La lasarea serii, insa o femeie – jandarm a gasit-o pe copila de 2 ani, exact langa poteca principala din padure.
Sanziana Sauciuc, Jandarmeria Botosani: „E un sentiment foarte emotionant. E ceva minunat cand gasesti un copil ratacit. Te gandesti ca poate fi copilul tau.”
Ciudat este ca zona in care a fost gasita fetita a fost scotocita si in timpul zilei – atat de localnici, cat si de autoritati. Iar copila nu era acolo. De aceea se gandesc politistii la o rapire. Este posibil, spun ei, ca suspectul sa se fi speriat cand a vazut o asa desfasurare de forte si a adus-o inapoi pe fetita.
Bunica fetitei: „Au vazut ca a venit si politie, si caini si ce-a zis: sa-i dam drumul.”
Ipoteza este in continuare in curs de verificare.

Sursa: StirileProTv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *