Povestea celei mai mari traficante de droguri din Botoşani! Făcea la 60 de ani ceea ce nimeni nu putea să bănuiască

trafic de droguri- politiaCea mai mare traficantă de droguri din Botoşani ascunde o poveste fascinantă. Femeia, în vârstă de 60 de ani, o vârstă la care multe ale doamne se gândesc la pensie, a ajuns să coordoneze o reţea întreagă de traficanţi de droguri.

Maria Apostol a fost în situația să coordoneze 40 de tineri implicaţi într-una dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri anihilată de procurorii DIICOT.

like facebookFemeia achiziţiona drogurile de pe internet cu ajutorul celor doi copii ai săi. Astfel, a ajuns să împartă la toţi tinerii din cartierul din zona Parcul Curcubeului, iar apoi în mare parte a oraşului. Vindea etnobotanicele şi drogurile direct de acasă sau în parc, unde stătea ca o femeie normală pe o bancă şi aştepta clienţii. Vindea la preţuri între 60 şi 100 de lei gramul.

Când au descins procurorii în casă au fost găsite două kilograme de droguri de risc şi etnobotanice. Culmea este că în timp ce casa era scotocită de mascaţi, clienţii mai veneau la uşă să cumpere, însă când vedeau anchetatorii făceau cale întoarsă.

Ridicată de anchetatori şi arestată, femeia nu a vrut să declare nimic.

Pe de altă parte, și cei doi fii sunt cercetaţi în acelaşi dosar, însă în stare de libertate.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *