VIDEO Deschidere de an şcolar la AT Laurian cu preşedinte de CJ, deputat şi elevi emoţionaţi

elevi la deschiderea anului scolar at laurian1Deschiderea noului an şcolar a adunat sute de elevi pe terenul de sport a Colegiul AT Laurian, iar conducerea a invitat preşedintele Consiliului Judeţean, deputatul Tamara Ciofu, un reprezentant al poliţiei şi un consilier al Prefectului.

Manifestările au început cu o slujbă religioasă urmată de discursurile oficialităţilor.

like facebookDirectorul colegiului Liliana Prăjinariu le-a urat bun venit elevilor în noul an şcolar şi le-a transmis mesaje de încurajare. Primul invitat care a luat cuvântul a fost deputatul Tamara Ciofu ce a felicitat elevii şi a menţionat că oferă burse de excelenţă elevilor merituoşi. Aceasta a menţionat că speră ca la sfârşitul acestui an şcolar să ofere cât mai multe burse.

Gheorghe Sorescu a menţionat că este în dublă calitate invitat la ceremonie, părintele unui fost absolvent, al unui actual elev în clasa a XII- a precum şi în calitate de preşedinte al CJ.

elevi la deschiderea anului scolar at laurian2sorescu si ciofu la at laurian deschiderea anului scolarelevi la deschiderea anului scolar at laurian2deschidere an scolar at laurian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *