Polițistul rănit în explozia de sâmbătă, singurul internat în spital. Vezi ce are!

parcul tineretului Botosani- explozie apartamentAgentul de la Poliția municipiului Botoșani care a fost rănit în urma exploziei de sâmbătă din Parcul Tineretului a rămas internat în spital. El este singurul care a fost spitalizat, deși la spital au ajuns și un polițist local, dar și alte cinci persoane intoxicate cu fum sau care au făcut atac de panică.

Ovidiu Axinte a suferit o fractură de umăr, dar și arsuri de gradul trei pe 20% din suprafața corpului, în special pe mâini și picioare, fiind internat pe Secția de chirurgie plastică a Spitalului Județean.

Vă reamintim că proprietarul apartamentului, Stelian Zahariuc, de 45 de ani, a deschis ușa agentului de la Poliția municipiului Botoșani, a stat de vorbă un pic cu acesta, după care a aprins focul, provocând explozia.

like facebookÎn acel moment, suflul exploziei l-a prins în plin pe agentul Ovidiu Axinte, care a fost aruncat cu tot cu ușă până în ușa vecină.

În același timp, polițistul local Anton Dabiel Simiruc a mers la geamul apartamentului pentru a vedea ce se întâmplă. Atunci, explozia a aruncat în aer geamul, iar bucăți de sticlă l-au rănit la frunte.

VIDEO&FOTO Explozie puternică într-un apartament din Botoșani. Doi polițiști răniți

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *