Bătaie la spital şi scandal în mijlocul străzii cu poliţia

jandarmi la upu scandal tiganiUn bărbat a ajuns împreună cu soţia şi fiica sa, vineri seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati. Acolo, Tudorel Baltag, de 36 de ani, din Corni a început să îşi bată nevasta de faţă cu fiica sa de patru ani.

like facebookCadrele medicale au chemat poliţia, însă bărbatul s-a urcat în maşină şi a plecat. A fost prins pe Bulevardul George Enescu, iar după ce a fost testat cu apartul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Omul nu s-a lăsat convins de oamenii legii să meargă la spital pentru recoltarea probelor biologice şi s-a urcat în maşină intenţionând să plece numai că a fost oprit de oamenii legii. A început să îi ameninţe pe poliţişti, iar pentru a fi potolit a fost încătuşat. A fost condus la spital, i s-a recoltat probe biologice, apoi poliţiştii i-au luat maşina, iau dat o amendă de 1000 de lei pentru scandalul făcut, i-au reţinut permisul şi i-au întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *