Hoţii au ajuns să fure şi locurile de veci

anunt pentru hotiUn bărbat a cărui casă a fost călcată de hoţi şi pădubit de o sumă „măricică” de bani a ajuns să implore hoţii să-i returneze patru chitanţe care dovedesc că el este proprietarul a patru locuri de veci din cimitirul din Dorohoi.

like facebook„Proprietarul casei din care la data de 5 septembrie 2015, orelele 11.45 – 13.00, necunoscuţi au intrat în casă pe geam şi, din GREŞEALĂ, pe lângă bani au luat şi 4 chitanţe vizând plata locurilor la cimitir, rog pe autori să arunce în curte la loc vizibil (poartă) aceste chitanţe, nefiindu-le de folos lor”, se arată în anunţul postat de păgubit.

Dorohoianul ssusţine că recuperarea banilor şi prinderea autorilor revine în sarcina POLIŢIEI, însă, după părerea lui, această operaţiune poate lua zile în şir, el vrea să ştie că nu a pierdul locurile din cimitir pe care le-a achitat în 1974. Singurele dovezi că el este proprietarul mormintelor rezervate sunt chitanţele furate de hoţi şi pe care acesta se teme că autorii le-au aruncat deja la gunoi sau le-au distrus. Bătrânul mai spune că returnarea chitanţelor nu înseamnă că el i-a ierta pe acestia că i-au spart casa. Poliţia Dorohoi are în lucru mai multe dosare de furt cu autori necunoscuţi.

Sursa: OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *