FOTO! Tânăr prins cu țigări de contrabandă de aproape 70.000 lei, reținut de polițiști. Vezi unde le ascundea!

contrabanda 1Un tânăr  din Botoșani, de 28 de ani, a fost reținut, miercuri, de polițiștii suceveni după ce a fost prins cu o autoutilitară în care se aflau țigări de contrabandă ascunse în lăzi cu prune.

Individul din comuna botoșăneană Tudora a fost oprit de polițiștii din Fântânele, pentru control, pe D.J. 290, în localitatea Băneşti. El se afla la volanul unei autoutilitare marca Iveco, iar în interior au fost identificate mai multe pachete de țigări netimbrate, camuflate în lăzi cu prune şi în cabină. Totodată, în caroseria autoutilitarei a fost identificată cherestea, esență brad, fără a deține documente legale de proveniență, scrie SuceavaNews.

contrabanda 2În urma inventarierii țigărilor depistate în autoutilitară, a rezultat cantitatea de 4990 pachete ţigări (99.800 bucăţi ţigarete) diverse mărci, de provenienţă extracomunitară, în valoare de circa 69.860 lei.
De asemenea, a fost efectuată activitatea de inventariere a materialului lemnos (cherestelei), rezultând cantitatea de 1,53 mc, care a fost ridicată în vederea confiscării, fiind aplicată sancțiunea cu amendă în valoare de 1.000 lei.like facebook

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă. El a fost reținut pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunerea de arestare preventivă.
De asemenea, autoutilitara în valoare de aproximativ 4000 Euro a fost indisponibilizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *