Vezi ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 11-17 septembrie!

FB 11-17.09.2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 28 august-3 septembrie. Iubitorii de film au de ales între 20 de producţii, Animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookUna dintre cele mai apreciate producţii de comedie este Vacation. Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

 

The Transporter Refueled îşi menţine poziţia de vedetă a săptămânii în cadrul ofertei cinematografului. Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna şi cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna şi acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia.

Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză

Mune le gardien de la Lune este o animaţie ce se bucură de succes încă din prima zi de lansare. Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *