Beţivi potoliţi de jandarmi la hramurile prilejuite de sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului. Vezi câte sancţiuni au dat!

jandarmiSărbătorirea Nașterii Maicii Domnului a fost un ,,bun prilej” pentru unii participanți la manifestările culturale și religioase organizate în localitățile Vorona, Leorda, Copălău și Santa Mare de a-și da ,,în petec” și de a se comporta într-un mod necivilizat .

like facebookJandarmii şi poliţiştii au fost nevoiţi să îi potolească aplicând 35 de amenzi în valoare de 8.100 de lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru săvârșirea unor fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și pentru încălcări ale prevederilor legale privind efectuarea actelor de comerț de către vânzătorii aflați la aceste manifestări.

Potrivit jandarmilor, consumul excesiv de băuturi alcoolice a fost, ca de obicei, principală cauză care a condus la săvârșirea unor fapte precum adresarea de injurii, provocarea de scandal sau tulburarea ordinii și liniștii publice, ce aduc atingere legii nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *