Încă un accident de muncă! Angajatul unei firme de televiziune prin cablu a căzut de pe stâlp

stalp_de_curentUn angajat al unei firme care furnizează servicii de televiziune prin cablu şi internet a ajuns la spital după ce a căzut, duminică, de pe un stâlp. Potrivit inspectorilor de muncă, bărbatul de 40 de ani era angajat la firma Media System Television SRL, patronată de Constantin Ţurcanu, iar duminică s-a deplasat pe raza comunei Cordăreni, împreună cu un coleg de serviciu, pentru a efectua lucrări de remediere a uneor defecţiuni la reţeaua de cablu de televiziune  din localitate.

like facebookÎn timp ce colegul de muncă verifica reţeaua pentru depistarea altor defecţiuni, bărbatul de 40 de ani s-a urcat pe o scară pentru a efectua lucrări de reparaţie la un cablu TV  montat pe un stâlp, iar, pe fondul neatenţiei, a căzut pe sol, de la o distanţă de circa patru metri, accidentându-se.

După producerea evenimentului acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale şi stabilit diagnosticul de politraumatism prin cădere de la înălţime.

Întrucât acuza dureri la nivelul trunchiului, muncitorul a fost transferat la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani pentru efectuarea de investigaţii suplimentare.
Evenimentul va fi cercetat de către angajator, iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *