Cel mai scump teren al unei firme în faliment. Prețul la licitație: 2,5 milioane de euro

com beton iasi- statie betoane botosani
Stația de betoane din Botoșani a firmei Com- Beton Iași

Terenurile unuia dintre cei mai mari producători de betoane din Moldova au fost scoase la vânzare, după ce firma a intrat în faliment. Este vorba de societatea comercială Com-Beton S.A. Iași, ale cărei terenuri deținute în Botoșani sunt valorificate de lichidatorul Management Reorganizare Lichidare lasi S.P.R.L.

Com-Beton SA deține un teren de aproape trei hectare în municipiul Botoșani, alte peste două hectare în Cătămărăști Deal, dar și o jumătate de hectar la Vârfu Câmpului, care au fost evaluate la peste 2,5 milioane de euro.

like facebookCea mai scumpă proprietate este cea din Botoșani, de pe strada Mobilei nr. 8, care măsoară 28.665 m.p., pentru care lichidatorului cere 6,5 milioane de lei, peste 1,5 milioane de euro.

La o valoare foarte mare este scos la licitație și terenul de 25.154 mp din Cătămărăști, unde Con-Beton are stația de betoane. Terenul cu tot cu construcții, drumuri si cai de acces, retele canalizare si menaj, platforma de lucru si parcari este evaluat la 4,3 milioane de lei.

Terenul de la Vârfu Câmpului, de 5.000 mp, este evaluat la 50.600 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *