Patiseria din Botoşani cu produse naturale îşi diversifică oferta

tort patiseria stefania3Un local din Botosani îsi tratează clienţii cu produse naturale, fără ingrediente sintetice.

like facebookPatiseria Ştefania din strada Primăverii are grijă de sănătatea clienţilor oferind doar produse naturale, începând de la prăjituri făcute cu smântână, lapte şi brânză până la burgeri şi pizza cu ingrediente din natură. Produsele beneficiază de certificate de calitate şi prezintă siguranţă pentru toţi clienţii.

Reprezentanţii patiseriei Ştefania spun că vor să îşi ocrotească clienţii şi să îi respecte prin oferirea unor produse de calitate şi atrag atenţia asupra pericolului la care sunt expuşi consumatorii care apelează la persoane neautorizate ce fabrică produse similare în aşa zise laboratoare improvizate şi care implicit nu pot să ofere certificate de calitate. Şi restaurantele care nu cer certificate de calitate pentru produsele de acest gen poate în mare vina pentru sănătatea oamenilor.

tort patiseria stefania2Patiseria Ştefania îşi aşteaptă clienţii într-o locaţie prietenoasă, cu spaţiu de joacă pentru copii şi cu grijă pentru sănătatea lor. Pe lângă alimentele naturale fumatul este interzis în local.

Clienţii îşi pot folosi imaginaţia pentru a orna cum vor torturile pentru diverse ocazii, iar localul le stă la dispoziţie pentru închiriere.

tort patiseria stefania1tort patiseria stefaniatort patiseria stefania4patiseria stefania5

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *