Doar nouă tineri din Botoșani au trecut de proba eliminatorie la admiterea la INM. Unul dintre ei s-a clasat în primii zece

admitere_magistratura_cursDoar nouă din cei 76 de tineri din Botoșani înscriși la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii au trecut de proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice. Pentru a putea continua concursul, candidaţii aveau obligaţia de a obţine minimum 70 de puncte (echivalentul notei 7)

Cel mai bun rezultat a fost înregistrat de Ionel Macovei, care a obţinut 84 de puncte, clasându-se pe locul al zecelea în ierarhia naţională, în condiţiile în care la concurs s-au înscris 3.297 absolvenţi de drept.

like facebookPe locul al doilea s-a situat Georgel Zaharia, cu 82 de puncte, iar pe trei Mirel Tremură, cu 80 de puncte.

Au mai obţinut peste 70 de puncte: Flavius Bidihon (78), Dan Adascălului (76), Alina Cezara Husac (73), Ana Maria Grigore (72), Ioana Andreea Racu (72) şi Teodora Bogza (70).

Doi tineri din Botoşani au avut ghinion, ei clasându-se sub linie cu 69 de puncte. Este vorba de Roxana Angela Bordianu Pleşescu şi Robert Andrei Tăbăcaru.

Cel mai slab rezultat îi aparţine Geaninei Beatrice Romanescu, care a acumulat doar 14 puncte.

 

Zeci de tineri din Botoșani vor să devină magistrați. Vezi lista înscrișilor la INM!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *