Unul dintre cele mai mari magazine de electronice și electrocasnice din Botoșani rămâne fără marfă

magazin Domo- BotosaniUnul dintre cei mai mari retaileri de electronice și electrocasnice din Botoșani a rămas fără marfă, după ce firma și-a schimbat proprietarul. Magazinul Domo din Botosani Shopping Center dispune, de mai multe luni, de un volum de marfă extrem de redus, ceea ce face ca multe dintre rafturile sale să fie goale.

like facebookSituația a fost creată după ce lanțul internațional de magazine a fost preluat de omul de afaceri bulgar Eugen Petrov.

Imediat după schimbarea proprietarului, Domo nu și-a reînnoit contractele cu furnizorii din România, astfel încât produsele care ajung la magazin sunt mult mai puțin cantitativ, dar și calitativ. Practic, numărul mărcilor vândute în magazin este mult mai mic decât înainte, clienții având la dispoziție o gamă mică de produse.

În mod evident, diminuarea numărul de produse de la raft și din depozit a dus implict la o scădere a vânzărilor. Din acest motiv, reprezentanții din România ai Domo poartă discuții pentru reducerea spațiului pe care Domo îl deține în complexul comercial din Botoșani.

magazin Domo- Botosanimagazin Domo- Botosani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *