Vicepreşedintele Cristian Achiţei: Comunele cu primari PNL nu au primit anul acesta niciun ban pentru drumuri comunale

cristian achiteiConsiliul Județean Botoșani va distribui săptămâna viitoare banii primiți de la Guvern pentru lucrări la drumurile județene și comunale, iar, cel mai probabil, primarii liberali vor fi cei avantajaţi. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei, a declarat că drumurile cele mai stricate sunt în comunele conduse de primari PNL, care anul acesta nu au primit niciun ban la acest capitol.

like facebookPrimăriile din judeţ au trebuit să trimită până sâmbătă situaţia finală cu lungimea drumurilor şi starea tehnică a acestora.

Situaţia este mai gravă în comunele cu primari PNL, întrucât nu au primit anul acesta niciun ban pentru drumuri comunale. În celelalte comune sunt deschise 60 de lucrări alocate politic, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, iar acolo se lucrează pe investiţii. În mod cert vom lua în calcul aceste chestii. La comuna Ripiceni nu s-a primit niciun ban pentru vreun drum, comuna Mihălăşeni, comuna Dobârceni, Dângeni. În schimb se lucrează la Vlăsineşti, la Mihăileni, Vorona. Cu prioritate banii se vor duce pe drumurile care au starea tehnică rea”, a menționat Achiței.

Județul Botoșani a primit pentru reparații și întreținere drumuri 8,2 milioane lei, iar banii vor trebui cheltuiți până la sfârșitul anului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *