Moarte violentă pentru un băieţel de trei ani. A ajuns sub roţile trenului Dorohoi- Iași

accidentat mortal de tren- cale ferata- politistiUn copil în vârstă de 3 ani şi-a pierdut ieri viaţa după ce a fost zdrobit de tren, la Leţcani, în timp ce mergea împreună cu un unchi care voia să aducă ani­malele de la câmp.

Într-un mo­ment de neatenţie a unchiului, copilul a fost surprins de un tren care circula cu viteză. Ac­ciden­tul a avut loc vineri la amiază, în jurul orei 16, când băieţelul a ajuns pe şinele de cale ferată, nefiind suprave­gheat. Acesta a fost surprins de trenul Dorohoi – Iaşi. Meca­nicul de tren a su­nat imediat la 112, iar la faţa lo­cului a fost trimis un echipaj SMURD, dar nu au mai avut ce face decât să constate decesul copilului.

like facebook„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident fero­viar, unde un tren a lovit o persoană şi a fost constatat decesul. La locul accidentului a fost trimis un echipaj de terapie in­tensivă“, a precizat Silvia Bolo­han, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Po­li­ţiştii au precizat că în acest caz este vorba despre neglijenţă din partea rudelor, care trebu­iau să aibă grijă de copil. „Poliţiştii au fost la faţa locului, copilul a decedat imediat după ce a fost acroşat de tren. Corpul a fost transportat de la Institutul de Medicină Legală pentru ne­cropsie“, a spus şi Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.
sursa: Ziarul de Iași

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *