Sclavi în Italia! Un botoșănean a murit la muncă, dar patronul l-a dus acasă pentru a ascunde decesul

carabinieriUn bărbat din Botoșani a făcut infarct la locul de muncă. Acesta muncea la negru în Italia şi a fost imediat transportat acasă, însă când a ajuns salvarea, bărbatul murise. Asupra celor întâmplate a fost deschisă o anchetă şi investigatorii vor să clarifice acum dacă lucrătorul român a fost dus pentru a se întinde sau a fost luat de la locul de muncă tocmai pentru a evita ca adevărul să iasă la iveală.

Ioan Pușcașu, în vârstă de 47 de ani, din Botoşani a făcut infarct şi a murit.

like facebookBărbatul muncea la negru în serele din Carmagnola, provincia Torino. Acesta lucra câte 10 ore pe zi, cu 4 euro pe oră. De mai mulți ani, venea în fiecare vară să muncească în sere, pentru a strânge bani să-şi termine casa din România.

În sere, vara ajunge la temperaturi de 50 de grade, iar muncitorii la negru nu au nicio protecție. Pe 17 iulie, Ioan Pușcașu a murit la locul de muncă şi a fost imediat transportat acasă, relateazăgazetaromaneasca.com.

Totul s-a petrecut în Piemonte, la Carmagnola, localitate faimoasă pentru Festivalul Ardeiului.

Colegii susţin că bărbatul a acuzat o puternică durere în piept și apoi s-a prăbuşitla pământ. În acea zi, românul culegea ardei într-o seră în care temperatura, deja foarte mare, devenise și mai insuportabilă din cauza caniculei din acea perioadă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *