Botoșănean reținut după ce s-a dat drept polițist. Vezi ce a făcut!

infractor retinut de politieUn botoșănean de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii ieșeni după ce s-a dat drept om al legii și a păcălit doi copii.

Pe 2 septembrie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi prin 112 de  de o femeie de 46 ani din municipiul Iaşi, despre faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 20.00, fiica sa în vârstă de 10 ani, şi fiul ei de 8 ani, în timp ce se deplasau spre domiciliu au fost acostaţi de către un bărbat necunoscut, care s-a recomandat ca fiind poliţist.

like facebookAcesta le-a spus minorilor că sunt urmăriţi de un grup de persoane care vor să le sustragă telefoanele mobile, determinându-i să-i dea telefoanele mobile pentru a fi în siguranţă, spunându-le să-l aştepte până când va aduce autoturismul poliţiei pentru a-i duce în siguranţă la domiciliu. Minorii au aşteptat 10 minute până când au fost găsiţi de către mama acestora căreia i-au povestit cele întâmplate. Valoarea prejudiciului reclamat este de 800 lei.

Poliţiştii  au demarat cercetările, fiind adus la audieri bănuitul comiterii celor două infracţiuni de înşelăciune prin folosire de calităţi mincinoase. Este vorba despre V.N., de 41 ani, din județul  Botoşani, iar în urma probatoriului administrat în cauză   acesta a fost reţinut pentru 24 ore, fiind  introdus în Arestul IPJ Iaşi.

Bărbatul va fi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *