Oficialii FC Botoşani au pus ochii pe trei jucători străini. Vezi din ce campionate!

valeriu iftime fc botosaniValeriu Iftime, a declarat joi că până la încheierea perioadei de transferuri va mai aduce trei jucători, un fundaş stânga francez, un mijlocaş spaniol şi un atacant sârb, transmite corespondentul MEDIAFAX.

like facebookMai avem nevoie de jucători şi de aceea suntem în discuţii cu trei fotbalişti străini. E vorba de un fundaş stânga, de un mijlocaş care să construiască împreună cu Cabrera şi un atacant. Francezul vine din Israel, mijlocaşul pe care îl dorim a evoluat în liga secundă din Spania, iar atacantul a jucat în campionatul Bulgariei. Pe atacant am vrut şi în vară să-l transferăm dar avea o ofertă şi de la altă echipă. Până la urmă nu a semnat cu nimeni şi sperăm să-l luăm noi”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul grupării botoşănene a mai precizat că dacă se vor realiza transferurile dorite se va renunţa la unii jucători: „Dacă reuşim aceste transferuri, cu siguranţă vor fi şi plecări. Nu putem avea un lot foarte mare. Rămâne de văzut ce vom reuşi să facem”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *