FOTO Polițiștii locali patrulează cu câini în Centrul vechi

politie locala cainiPolițiștii locali au început să patruleze cu câini în Centrul Vechi, pentru a restabili liniștea și ordinea în zonă. Ei ies la patrulare cu trei câini ciobănesc german,  după ora 18.00, iar după primele zile de acțiuni s-au observat și rezultatele. Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale, susține că în zonă s-au dispersat grupurile de cetățeni de etnie romă, iar apariția patrulelor cu câini i-a determinat pe cei din zonă să curețe mizeria lăsată în urmă.

like facebookCei trei câini au fost împrumutați temporar de la un polițist local, care este și dresor. Reprezentanții Poliției Locale vor să vadă efectul acestor acțiuni, după care să achiziționeze câini polițiști. Un astfel de patruped ajunge la 7.500 lei, susțin reprezentanții Poliției Locale.

centru vechi curatenie semintePrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, se declară încântat de rezultatele acestor acțiuni. El a postat pe pagina sa de socializare câteva fotografii din Centrul vechi, în urma acțiunilor polițiștilor cu câinii.

Cateva imagini din cursul acestei zile, care vorbesc de la sine despre noua abordare din Centrul Vechi al Botosaniului! Deci, se poate! Vom continua cu fermitate pe aceasta linie pana cand vom reusi ce ne-am propus!”, spune Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *