O grădiniţă din Botoşani va funcţiona din acest an şcolar într-o şcoală. Vezi care!

Gradinita 24Decizie de ultimă oră luată de reprezentanţii Primăriei Botoşani şi cei ai IŞJ. Aceştia au decis, vineri, mutarea copiilor de la Grădiniţa numărul 24 din clădirea retrocedată omului de afaceri Victor Mihalachi, la şcoala 16.

Decizia va fi pusă în aplicare în acest an şcolar urmând ca anul viitor să se identifice o altă soluţie. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că urmează să se facă amenajări la şcoala 16 pentru cele cinci grupe de copii.

„Din cauza faptului că nu am găsit un numitor comun cu proprietarul clădirii unde a funcţionat grădiniţa am luat această decizie. Nu am agreat suma cerută pentru chirie. S-au anunţat părinţii, iar acest lucru îl fac doamenele director împreună cu educatoarele. Au avut consultări şi vor avea şi în zilele următoare în care vor explica situaţia că nu suntem proprietari acolo şi suntem constrânşi să facem acest lucru. Am căutat multe alte alternative, am avut o discuţie şi cu CJ, dar din păcate nu am găsit un imobil mai apropiat”, a declarat viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *