Vezi ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 4-10 septembrie!

FB 04-10.09.2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 28 august-3 septembrie. Iubitorii de film au de ales între 25 de producţii, Animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookPrintre ultimile noutăţi se numără Maze Runner the scorch trials. Următorul capitol din saga labirintul, Thomas (Dylan O’Brien) și prietenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă la Scorch, un peisaj părăsit plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistență, locuitorii Luminișului se confruntă cu forțele superioare are organizației WCKD și descoperă planurile șocante pe care aceasta le are cu ei.

Mune, le gardien de la lune este o animaţie ce face furori printre iubitorii genului.  Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

Ricki and the flash este o altă vedetă a săptămânii. La două decenii după multi-premiatul Philadelphia, regizorul Jonathan Demme revine în atenţie cu Ricky and the Flash, o dramedie cu Meryl Streep în rolul unui star rock ajuns la senectute. Eroina îşi dă seama că a venit vremea să lase în urmă deceniile de concerte explozive şi relaţii ultra-mediatizate şi să revină în sânul familiei de care s-a distanţat pe nesimţite. Faptul că fiul ei trece printr-un divorţ neplăcut este poarta de intrare în cercul copiilor şi al rudelor care o privesc iniţial cu neîncredere. Au ei ceva de învăţat de la sălbatica vocalistă şi viziunea ei cu totul specială asupra lumii?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *