Un consilier local se simte în pericol și cere protecție

consiliul local botosaniUn consilier local cere protecție de la oamenii legii împotriva unuia dintre viceprimarii municipiului Botoșani. Consilierul local Eugen Țurcanu s-a luat la harță în ședința extraordinară de Consiliu Local de miercuri cu viceprimarul Cosmin Andrei, de la un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitatea pentru locuințele pentru tineret de pe Șoseaua Iașului.

like facebookViceprimarul i-a reproșat lui Eugen Țurcanu că nu a înțeles conținutul proiectului, după ce acesta a spus în ședință că locuințele pentru tineri promise de primarul Ovidiu Portariuc sunt cu mult mai scumpe decât cele promise în campania electorală, și că a fost pus de Cătălin Flutur să facă scandal în ședință.

Vreau ca domnul Țurcanu să-i transmită domnului Flutur să mai aibă un pic de răbdare cu campania. Ne puneți tot felul de întrebări la care puteți primi un răspuns de la comisiile de specialitate, puteți veni la mine să vă explicăm. Să mai așteptăm puțin cu campania electorală”, a spus viceprimarul.

Declarația acestuia l-a iritat la culme pe Eugen Țurcanu, care i-a reproșat viceprimarului că îl ”filează”.

”Este dreptul meu să pun aceste întrebări, domnule Cosmin Andrei. Nu întelegeți că suntem în democrație! Nu știu ce informații aveți dvs, cine mi-a spus mie și cine nu mi-a spus să întreb, ce șef. Dacă continuați să mă filați și să mă urmăriți, fac apel și un anunțu public serviciilor abilitate să îmi asigure protecția împotriva dvs”, a spus Eugen Țurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *