Perioada de înscrieri pentru cursul de jurnalism și comunicare pentru copii se extinde!!

ziarul buzzPerioada de înscrieri pentru  noile grupe de jurnalism și comunicare care se vor constitui în această toamnă se prelungește cu încă cel puțin o săptămână.

Astfel, copiii și adolescenții care doresc să facă parte din colectivul redacției ziarului Buzz se pot înscrie trimițând un email la [email protected] cu datele personale: nume, prenume, varsta si un număr de telefon urmând ca ulterior aceștia să fie contactați pentru prima întâlnire. „Pentru ca ne-ati solicitat, pentru ca atentia acum va este directionata catre pregatirea noului an scolar, am decis sa prelungim perioada de inscriere pentru noile grupe de jurnalism si comunicare: 6-8 ani, 9-11, 12-14 si respectiv 15-18”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ziarului.

Cursurile se vor desfășura săptămânal, pe parcursul zilelor de weekend, în timpul anului școlar, pe următoarele grupe de vârstă: 6-8 ani, 9-11, 12-15 ani și 16-18 ani.

La cursul de jurnalism copiii vor învăța să redacteze o știre de presă, să scrie un reportaj, vor învăța tehnici de obținere a unui interviu și vor avea posibilitatea de a scrie la singurul ziar adresat copiilor și adolescenților din Botoșani.

La cursul de comunicare, participanții vor efectua exerciții de dicție, vor învăța să se exprime corect în fața unei camere de filmat, vor învăța să vorbească clar și fără a se bâlbâi, vor scăpa de tracul microfonului etc.

Cei selectați pentru a urma cursul de jurnalism și de comunicare vor plăti lunar o cotizație de membru al cercului de jurnalism Micii reporteri, în sumă de 30 lei. Toți cei înscriși vor plăti o taxă de înscriere de 20 lei în schimbul căreia vor primi manualul de jurnalism pentru copii și adolescenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *