Contractul cu Microbuzul pe transport public local a expirat. Municipalitatea organizează o nouă licitație

maxi taxiPrimăria Botoșani va prelungi cu încă două luni contractul cu societatea Microbuzul privind prestarea serviciului de transport public local de persoane. Contractul cu firma patronată de Dumitru Balan a expirat pe 1 septembrie, iar municipalitatea va organiza o nouă licitație care, susțin reprezentanții municipalității, ar putea dura în jur de trei luni.

like facebookLa licitație se poate înscrie oricine. Este o prelungire conform legislației, pentru că am avut nevoie de o consultare publică și de organizarea licitației care presupune niște termene de 45 zile. Nu am reușit să ne încadrăm până la expirarea acestui contract și l-am prelungit cu câteva luni, dar nu mai mult de semnarea noului contract cu noul operator, adică nu mai mult de șase luni”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Durata contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local cu firma Microbuzul a fost de șase ani. Cel mai probabil, până la sfârșitul anului se va ști care este noul operator de maxi-taxi în municipiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *