A furat banii firmei la care era administrator. Vezi ce i s-a întâmplat!

bani multiAdministratorul şi asociatul unei firme din Botoşani a fost obligat de judecători să returneze o sumă importantă firmei pe care a condus-o după ce s-a demonstrat că a devalizat-o.

Olesen Kjeld a fost administratorul firmei agricole Agroliv Ymp SRL Hăneşti şi asociat cu Pilgaard Jorgen. Cel din urmă s-a simţit ţepuit de partenerul său şi a cerut în instanţă ca acesta să fie obligat la plata unor daune uriaşe, aproape 350.000 de euro.

like facebookAcuzaţiile au fost că Olesen Kjeld a devalizat firma prin intermediul firmei fostei sale neveste. Administratorul a încheiat, în numele societăţii pe care o conducea, un contract de consultanţă cu firma fostei sale neveste. Prin intermediul acestui contract achita sume importante, iar implicit firma înregistra pagube. Sumele erau justificate prin motorina consumată, plata orelor de consultanţă, iar în loc ca sfaturile primite să crească randamentul fermei, l-a scăzut.

Judecătorii au admis o parte din pretenţiile asociatului Pilgaard Jorsen şi l-aujobligat pe Olesen Kjeld la plata a 80.000 de lei, sume ce le-a retras ilegal din firmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *