Şofer cu tupeu. Cu permisul reţinut pentru că a condus beat, s-a urcat din nou băut la volan

aparat etilotestUn bărbat a dat dovadă de un tupeu maxim, după ce ştiind că are permisul reţinut pentru consum de alcool s-a urcat din nou beat la volan. Z.F., de 46 de ani, din comuna Mihălăşeni a fost prins, duminică, conducând un tractor neînmatriculat prin oraşul Ştefăneşti.

like facebookDupă ce a fost testat a rezultat o concentraţie de 1,00 mg/ alcool pur în aerul expirat. De asemenea poliţiştii l-au descoperit în baza de date cu permisul reţinut din anul 2013 tot pentru consum de alcool.

Şoferul tupeist s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *