Peste o mie de botoșăneni au luat cu asalt Centrul vechi pentru Vunk și Otilia

otiliaMult mai mulți botoșăneni au dat curs spectacolului din cea de-a doua seară a concertelor SummerFest organizate în Centrul Istoric de către Primăria Botoșani.

like facebookPeste o mie de persoane au cântat alături de trupa Vunk  hiturile cunoscute, iar la piesa „Pleacă” publicul a cântat de la cap la coadă cu Cornel Ilie, solistul trupei care a încheiat cea de-a doua seară a festivalului.

DSCN3862Concertul trupei Vunk a fost precedat de recitalul tinerei Otilia cunoscută de tineri mai ales pentru hitul Bilionera. Tânăra de loc din Suceava, îmbrăcată foarte sumar și sexi, a fost urmărită de lângă scenă de către bunicul ei care este din localitatea Tudora.

Bătrânul a venit cu întreaga familie să-și urmărească nepoata evoluând pe scenă. În afară de hitul care a consacrat-o și piesa Aventura pe care îl promovează în prezent, frumoasa artistă a cântat și celebrul hit  un cover respectiv „I feel good”.

Trupa Vunk a ajuns la scenă cu mult timp înainte de momentul în care era programat să urce pe scenă, astfel că faniiDSCN3924 au profitat și l-au asaltat pentru autografe și fotografii.
Seara a debutat însă cu artiști locali dintre care cei mai aplaudați au fost de departe tinerii din trupa Metil cu solistul lor Silviu Murariu, foarte popular în rândul tinerilor datorită prezenței lui la concursul xFactor.

SummerFest continuă și duminică seară cu alte recitaluri așteptate precum Uddi, Matteo și trupa Moonlight breakfast.

silviu murariu summerfest

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *