Show Mandinga cu tricolorul pe scenă, în prima zi de SummerFest

elena-2Sute de botoșăneni au luat parte, vineri seară, la concertul trupei Mandinga. Prima seară a festivalului SummerFest a debutat cu talente muzicale locale, atât din muzica ușoară cât și din cea populară, după care pe scenă au urcat artiștii cei mai așteptați ai serii, trupa Mandinga.

like facebookDacă până la ora 22.00 când și-au făcut apariția, triumfător, membrii formației pe scenă, în centrul vechi abia dacă se adunaseră două sute de oameni, odată cu recitalul cunoscutei formații lângă scenă se adunaseră deja peste cinci sute de botoșăneni.

mandinga dansatoareOamenii au cântat și au dansat pe hiturile formației ca  „Soarele meu”, „Bailando”, „Zaleilah”. Patru fete din public s-au dovedit norocoasele serii demonstrându-și calitățile de dansatoare după ce focoasa brunetă, Elena, solista trupei, a chemat pe scenă trei fete pentru un concurs de dans.

Fetele s-au întrecut mișcări care mai de care mai lascive, dar dintre toate cel mai mult a impresionat Amalia, o tânără foarte sexi, îmbrăcată în alb. Aceasta a uimit-o chiar și pe Elena cu mișcările provocatoare de dans susținute pe ritmurile lansate pentru ea.elena mandinga
Elena nu a dovedit doar calități vocale foarte bune pe scenă, ci și de… toboșar, ea înlocuindu-și colegul pentru cele două melodii cât a fost solistul trupei.

like facebookShowul  s-a încheiat cu celebra Zaleilah cu care Mandinga a reprezentat România la Eurovision. De altfel, toboșarul formației le-a amintit celor din public acest lucru defilând cu drapelul României pe scenă.  Publicul i-a asaltat pe toți membrii formației pentru fotografii și autografe.

Serile de festival continuă și sâmbătă cu solista Otilia și trupa Vunk.

public summer fest botosanielena de la Mandinga la Summer  Fest Botosanielena de la Mandinga la Summer  Fest Botosanielena de la Mandinga la Summer  Fest Botosanielena de la Mandinga la Summer  Fest Botosanielena de la Mandinga la Summer  Fest Botosanielena de la Mandinga la Summer  Fest Botosanielena de la Mandinga la Summer  Fest Botosani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *