FOTO Cupluri de aur felicitate cu flori și bani de primarul Botoșaniului. Care a fost cea mai lungă căsnicie marcată

nunta aur 4Un număr de 37 de cupluri care au aniversat 50 de ani de la căsătorie au fost sărbătorite, vineri, la Primăria Botoşani, într-un cadru festiv. Cuplurile au primit din partea primarului Ovidiu Portariuc câte o diplomă de fidelitate, 300 de lei şi flori. Edilul a ţinut să le mulţumească sărbătoriţilor pentru contribuţia pe care au avut-o la dezvoltarea oraşului.

like facebookEste o onoare pentru noi să vă avem ca invitați în acest moment frumos pentru dvs. Vreau să vă felicit pentru ceea ce ați reușit să faceți pentru orașul Botoșani, pentru că acest oraș s-a construit având în spate efortul unor oameni ca cei care sunt prezenți aici, iar noi încercăm doar vremelnic să administrăm acest oraș așa cum putem și cu resursele pe care le avem în prezent. Vreau să vă felicit pentru că ați reușit această frumoasă performanță pe care astăzi o sărbătorim aici. Îmi doresc să fiți un model și pentru cei mai tineri și un exemplu în ceea ce înseamnă comunicare, răbdare în ceea ce înseamnă căsnicie”, le-a spus primarul sărbătoriților.

Cea mai lungă căsnicie marcat vineri a fost de 64 de ani. Primarul a făcut anunțul în cadrul ceremoniei și a felicitat cuplul. La final, aniversații au ciocnit o cupă de șampanie.

cuplul care a marcat 64 de ani de casnicie
cuplul care a marcat 64 de ani de casnicie

nunta aur

nunta aur 3

nunta aur 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *