S-a îndrăgostit pe Facebook de femeia care l-a scurs de bani. Povestea unei botoșănence care s-a logodit pe internet și i-a tras țeapă unui bucureștean

dragoste pe facebookO telenovelă demnă de scenariile unui film a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Botoşani. Aceştia au trebuit să se pronunţe într-un dosar în care un bărbat a dat în judecată fosta logodnică pentru a-i înapoia darurile date în cursul relaţiei. În cele din urmă judecătorii au stabilit că tânara, de 25 de ani, este o escroacă sentimentală şi au obligat-o să dea înapoi sumele de bani pe care le-a primit de la fostul iubit.

Povestea de dragoste dintre Mihai C., din Bucureşti, şi Elena A. din satul Răchiţi a început în 2010. Cei doi s-au cunoscut prin inetermediul unei prietene comune. S-au întâlnit doar de câteva ori, iar ulterior bărbatul a plecat la muncă în străinătate şi relaţia lor a continuat prin convorbiri telefonice. Fata i-a câştigat încrederea şi i-a cerut să o ajute cu bani, pentru a merge la facultate la Suceava.

Prietenul a acceptat să o ajute şi îi trimitea periodic bani pentru şcoală şi întreţinere, alimente. I-a dat şi un inel de logodnă, telefon, laptop, haine, parfumuri şi diverse cadouri, în speranţa unei căsătorii. Sumele de bani pe care tânăra le cerea creşteau lunar şi s-a ajuns la câte 5.000 de lei numai că după doi ani Mihai C a aflat că este înşelat. Astfel, a socotit că în timpul cât a stat împreună a cheltuit cu falsa logodnică 20.000 de euro. A dat-o în judecată şi a cerut înapoierea sumelor plus daune materiale pentru suferinţa pricinuită.

Elena A. a venit cu o altă variantă în faţa judecătorilor spunând că de fapt ea avea o relaţie cu un cetăţean grec, iar Mihai C. era doar un intermediar, el ocupându-se doar să trimită banii grecului la ea în cont. Mai mult decât atât, nu ar fi avut cum avea o relaţie cu bucureşteanul pentru că între ei este o diferenţă considerabilă de vârstă.

Povestea ei nu a ţinut în faţa magistraţilor în condiţiile în care bărbatul a prezentat mesajele primite de la ea în care îl asigura că este doar a lui şi îl iubeşte. În mesaje tânăra vorbea că va face dragoste cu el, doar după căsătorie, astfel că dădea impresia unei fete cuminţi.

„Sunt numai a ta și doar pe tine te vreau”, îi scria fataiubitului său

Astfel, în urma probelor de la dosar judecătorii au obligat fata să îi plătească fostului iubit o sumă 43.555 de lei şi 2.580 de euro, cât a primit ea pe timpul relației virtuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *