Vezi ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 28 august-3 septembrie!

fb 28.08-03.09.2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 28 august-3 septembrie. Iubitorii de film au de ales între 23 de producţii, Animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookHitman agent 47 este una dintre vedetele săptămânii. Filmul se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o maşină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă.  El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare – şi cele 46 de clone-Agenţi dinaintea lui – ce îl înzestrează cu forţă, viteză, vigoare şi inteligenţă fără precedent.

Cea mai recentă ţintă a sa este o corporaţie foarte mare care intenţionează să descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armată de ucigaşi ale căror puteri o depăşesc chiar pe cea a Agentului. Împreună cu o tânără care poate deţine secretul prin care se pot învinge inamicii puternici şi clandestini, 47 se confruntă cu revelaţii uimitoare privind propriile sale origini şi sfârşeşte prin a se implica într-o luptă epică cu  duşmanul său de moarte.

 

The Transporter Refueled este o altă producţie nouă lansată de cinematograf

Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleaşi trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul.

Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna şi cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna şi acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia.

Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză.

We are your friends este o altă nouătate a cinematografului. Plasat în lumea muzicii electronice şi a vieţii de noapte de la Hollywood, filmul „Vibrează cu mine” îl surprinde pe Cole (Zac Efron), un tânăr şi entuziast DJ, în ambiţioasa lui încercare de a concepe o melodie care va revoluţiona industria muzicală.

Toate acestea se schimbă în momentul în care îl cunoaşte pe James, un DJ cu experienţă, care îl ia sub aripa lui protectoare. Lucrurile se complică treptat, din momentul în care Cole se îndrăgosteşte de iubita lui James, Sophie. În timp ce relaţia amoroasă se intensifică, prieteniile sunt puse la încercare, iar tânărul trebuie să aleagă între iubire, loialitate şi destinul pe care şi l-a dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *