Societatea Urban Serv renunță la licitația privind administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniSocietatea Urban Serv nu mai este interesată să participe la licitația pentru administrarea depozitului ecologic de deșeuri de la Stăuceni. Soma Bacău, firma cu care s-a asociat inițial societatea de salubrizare, și-a declinat oferta de asociere renunțând la licitația organizată de Consiliul Județean Botoșani.

Partenerul cu care ne-am dus la licitația anterioară și-a declinat oferta de asociere și s-a înscris la o licitație similară din județul Sibiu, unde condițiile din caietul de sarcini sunt mult mai accesibile. Două au fost motivele pentru care firma din Bacău a renunțat: restricțiile financiare impuse prin documentația de licitație și forma greoaie de luare a unor decizii în cadrul unei societăți care are acționar unic în Consiliul Local”, a spus Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Dată fiind această situație, societatea Urban Serv nu mai dorește să participe de una singură la licitație.

like facebookProcedura de organizare a licitației a fost reluată după ce la prima licitație doar două firme au avut oferte eligibile și nu trei așa cum era prevăzut în caietul de sarcini.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *