Imagini emoționante cu o botoșăneancă și „mama telenovelelor românești”

cristinaDesi are un program extrem de aglomerat, Ruxandra Ion isi face timp pentru a o scoate in oras pe tanara pe care a adoptat-o in 2008 si care, intre timp, a ajuns vedeta, Cristina Ciobanasu, de loc din Vorona, judetul Botosani.

In 2008, Alex Velea si partenera lui au luptat din rasputeri pentru a castiga premiul de la „Dansez pentru tine”. Banii au mers la Cristina Ciobanasu, o fata de 12 ani, extrem de talentata la muzica. Povestea acesteia a impresionat-o pe Ruxandra Ion, „mama telenovelelor romanesti”, care a adoptat-o, scrie Cancan.ro

like facebookMai exact,Cristina s-a mutat la de Botosani la Bucuresti, si a locuit timp de cativa ani in casa fostului director al postului Acasa TV. In toti acesti ani, Cristina a fost implicata in multe proiecte de televiziune si a fost membru al trupei LaLa Band.

cristina2Imediat dupa ce a ajuns pe culmile succesului, pustoaica, transformata intr-o tanara frumoasa si educata, s-a mutat din casa Ruxandrei Ion. Cantareata a pus ban pe ban si a reusit sa isi cumpere propriul apartament, pe care si l-a mobilat si ultilat dupa gustul sau.  Chiar daca nu mai locuiesc impreuna, Ruxandra Ion si Cristina Ciobanasu au ramas in relatii extrem de apropiate si petrec mult timp impreuna.

Dovada stau pozele surprinse de CANCAN.ro. Zilele trecute, cele doua au iesit la cumparaturi intr-un mall din Capitala. Imbracate lejer, „mama telenovelelor romanesti” si fiica ei adoptiva au batut magazinele in lung si in lat, au povestit si s-au comportat exact precum o mama cu o fiica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *