Încă 900 de posturi disponibile în învățământul botoșănean. IȘJ organizează concurs. Vezi când!

mihaela huncaPeste 900 de posturi, din care 359 posturi complete și 569 posturi incomplete, mai sunt disponibile în învățământul botoșănean. Inspectoratul Școlar Județean anunță o nouă etapă de ocupare a acestora, în afara celor trei ședințe publice care au loc în cursul acestei săptămâni. Astfel, în perioada 1-2 septembrie, se pot înscrie profesorii care nu au putut să obțină un post în ședințele publice. Este vorba de cadrele didactice suplinitoare, atât calificate cât și necalificate. Depunerea dosarelor va fi pe 1-2 septembrie. Pentru cadrele didactice calificate, pe 3 septembrie sunt programate probele practice și orale, iar pe 4 septembrie are loc proba scrisă. Pentru cadrele didactice suplinitoare necalificate, proba scrisă va fi pe 3 septembrie.

like facebookConcursul se va desfășura la Școala 10 Botoșani. Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ, a declarat că până pe 5 septembrie vor fi ocupate toate posturile.

Avem o evidență cu toate categoriile de cadre didactice și acoperă numărul de posturi existente la nivelul învățământului botoșănean”, a menționat Huncă.

Vezi posturile libere la 25 august!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *