Maşină cu numere false depistată de poliţişti plină cu ţigări

accident Dorohoi- George EnescuUn traficant de ţigări de contrabandă a fost descoperit, luni, de poliţişti după ce a fost oprit în trafic. Totul s-a întâmplat în comuna Roma, când poliţiştii au descoperit o maşină avariată şi abandonată pe marginea drumului.

like facebookAutoturismul avea o singură plăcuţă de înmatriculare, iar poliţiştii au descoperit că de fapt numerele aparţin unei alte maşini. În timp ce poliţiştii verificau maşina au văzut o autoutilitară care a trecut prin zonă, iar şoferul avea un comportament suspect. L-au oprit şi au descoperit că la volan era un bărbat, de 40 de ani, din comuna Vorniceni.

În autoutilitară poliţiştii au găsit 550 de pachete de ţigări de contrabandă, bani şi cartele telefonice nefolosite. Cercetările au scos la iveală că şi maşina avariată parcată pe marginea drumului aparţinea aceluiaşi bărbat. Poliţiştii au confiscat ţigările, banii, cartelele şi maşinile.

„Acesta nu a putut justifica provenienţa bunurilor şi respectiv a sumelor de bani, astfel încât poliţiştii au dispus ridicarea acestora în vederea confiscării. Totodată, întrucât s-a stabilit că autoturismul găsit abandonat era de asemenea deţinut de E.I., cele două autovehicule au fost indisponibilizate la sediul I.P.J. Botoşani.În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracţiuniilor de contrabandă şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *