Senatorul Doina Federovici, pe locul 10 în topul Parlamentului României

Doina FederoviciInstitutele independente de monitorizare a activității parlamentare au publicat al treilea raport IAP (indicele agreat al activității parlamentare) pentru actualul Legislativ. IAP reprezintă o medie ponderată a principalelor activități parlamentare: inițiative legislative (30%), luări de cuvânt (25%), declarații politice (20%), întrebări și interpelări ( 15%), moțiuni (10%).

Pe parcursul sesiunilor ordinare de la preluarea mandatului și până în prezent, senatorul PSD Doina Elena Federovici se situează pe locul 10 în topul celor mai activi parlamentari din totalul de 554 de senatori și deputați, cu un indice al activității parlamentare de 151,4, acesta însumând 125 de inițiative legislative, 371 luări de cuvânt, 45 declarații politice și 81 de întrebări și interpelări. La nivelul Senatului, vicepreședintele PSD Botoșani se situează pe locul 4 în topul membrilor Senatului și pe locul 2 în topul femeilor senator.

IAP este o completare a monitorizării activității parlamentare și este un instrument util pentru a atrage atenția asupra activității depuse de aleșii poporului în Parlamentul României.

clasament cei mai buni parlamentariclasament cei mai buni parlamentari romani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *