Primarul municipiului Botoșani își încearcă din nou norocul în CL cu înființarea unei fundații. Acum i-a schimbat denumirea

portariuc cl si corneliu furtunaPrimarul municipiului Botoșani încearcă să promoveze pentru a treia oară proiectul de hotărâre privind înființarea unei fundații având ca membru fondator municipiul Botoşani, însă sub o altă denumire. Ovidiu Portariuc propune ca fundația să se numească ”Solidaritatea” și nu ”Spirit Civic”. El propune, de asemenea, ca în conducerea fundației să fie numiți consilieri locali de mai multe culori politice. Fundaţia se doreşte a fi înfiinţată, la iniţiativa primarului, pentru organizarea unor activităţi caritabile în domeniul asistenţei sociale şi consiliere, dar şi pentru organizarea unor evenimente în vederea strângerii de fonduri.

like facebookM-am gândit că poate nu le place denumirea domnilor consilieri. Încercăm să le aducem încă o dată în atenție necesitatea înființării unei asemenea fundații. Chiar îi voi ruga să facă numiri în conducerile acesteia, pentru că principala acuză a fost aceea că s-ar face numiri politice. Îi așteptăm să vină cu o listă de propuneri, și pot fi și membri PNL. Important este obiectivul acestei fundații, dacă vom reuși să ajutăm copii care nu merg la școală, familii cu mulți copii care nu au cu ce să-i întrețină, bătrâni, oameni bolnavi în ultimă fază care necesită îngrijiri., Vorbim de cazuri sociale care trebuie să stea în atenția unei comunități”, a spus Portariuc.

Pentru înființarea fundației, municipalitatea trebuie să vină cu un aport financiar de 100.000 lei. Primarul susține că el însuși va participa cu o sumă de bani la începutul înfioințării acestei fundații, asta în cazul în care proiectul va fi promovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *