Botoșăneancă bătută crunt de un bărbat care a încercat să o violeze

batutaSfarsitul de saptamana s-a terminat crunt pentru o femeie din Botosani. Aceasta a fost incoltita de un barbat care a incercat sa profite de ea, insa a reusit sa scape din mainile lui doar cu niste lovituri.

Botosaneanca, in varsta de 56 de ani, a putut sa apeleze la numarul unic de urgenta 112 pentru a anunta infractiunea ce urma sa aiba loc. Femeia, care consumase bauturi alcoolice, a fost lovita ingrozitor de catre agresor, aceasta ajungand la spital cu diverse contuzii.

like facebookAceasta a fost preluata de la spitalul din Botosani si a fost transferata la Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului Sfantul Spiridon, unde a continuat tratamentul de specialitate.

„Pacienta a ajuns la noi cu multe lovituri, din ce a povestit in urma unei tentative de viol. Analizele de sange au scos la iveala faptul ca femeia consumase bauturi alcoolice si a fost diagnostica cu etilism acut. De asemenea, femeia a fost diagnosticata si cu hematurie, de aceea a fost internata de urgenta la noi pentru investigatii amanuntite„, a declarat prof. univ. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sfantul Spiridon. In prezent, pacienta a ramas internata in Clinica de Urologie din spitalul mai sus mentionat.

Sursa: bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *